Help mee

Word vrijwilliger /ambassadeur van Tango Orkest NL!
Je kunt ons helpen onze projecten onder de aandacht te brengen bij mensen voor wie samen muziek maken in een orkest een bron van plezier en inspiratie is, of je kunt ons in contact brengen met locaties die geschikt zijn voor orkestprojecten en concerten.

Vrijwilliger / ambassadeur worden kan op verschillende manieren, en je hoeft geen musicus te zijn. Je kunt het delen met je muzikale vrienden, helpen met de PR, flyers verspreiden, tips geven over mooie locaties waar Tango Orkest sessies kunnen plaatsvinden, op regelmatige basis taken op je nemen, zoals het het maken van foto’s en video’s of verkopen van concerttickets of financieel bijdragen aan specifieke projecten zoals een tour.

Misschien heb je een specifieke expertise die waardevol kan zijn voor Tango Orkest NL, en waar wij ons nog niet van bewust zijn. Kortom, als je bereid bent om ons te ondersteunen met jouw talent, neem dan gerust contact met ons op.

Tango Orkest NL draagt de stempel van oprichter en orkestleider Kay Sleking. Voor hem staat het verbinden van mensen centraal, met een focus op stimulatie en inspiratie. Zijn werkwijze is gebaseerd op het benutten van onontdekte mogelijkheden. Als cursist krijg je de kans om je volledige potentieel te verkennen en de ruimte om dit te laten groeien. Kay’s filosofie draait om het maken van muziek op een diep emotioneel niveau. Met andere woorden, samen muziek maken betekent leren luisteren naar elkaar, ruimte geven aan anderen en respect hebben voor elkaars ruimte. De connectie die ontstaat door op deze manier samen te spelen, is zowel voor de musicus als het publiek inspirerend.

Daarnaast hecht Kay veel waarde aan de mix van ervaren amateurmusici en professionele musici, omdat ze elkaar op diverse manieren kunnen inspireren en verder kunnen brengen.

Tango Orkest NL – Omdat samenspelen verbindt.

Contact

FLYEREN

Als je een geschikte locatie weet om deze flyer neer te leggen, stuur dan een e-mail, en worden ze naar je opgestuurd. Als dank ontvang je een leuk aandenken aan Tango Orkest NL.

Stuur mij flyers

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de cursussen, sessies, projecten, gratis bladmuziek en concerten door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Mis geen enkele update en ontvang als eerste alle belangrijke informatie!