Gezocht: gepassioneerde (amateur)musici

Op 22 juni neemt Tango Orkest NL deel aan het Festival Walk in the Park, in het Westerpark, een jaarlijks evenement georganiseerd door het Muziekpakhuis. Dit festival biedt een dag vol optredens van zowel cursisten als docenten van de muziekschool, die zijn naam ontleent aan het karakteristieke pakhuis aan de Lijnbaansgracht in Amsterdam.

Wil je meedoen? We zijn op zoek naar (redelijk) gevorderde musici. De instrumenten die mee kunnen doen zijn strijkers, houtblazers (klarinet, hobo, fluit, fagot), dwarsfluit, accordeons, piano, gitaren en contrabas. Staat jouw instrument er niet bij, neem dan toch contact op.

In de middag zal je samen met Tango Orkest Amsterdam West optreden. Voorafgaand aan het optreden heb je drie lessen/repetities gevolgd.

De repetities vinden plaats op vrijdagavond 7 en 14 juni van 19.30 tot 21.00 uur in het Muziekpakhuis. De bladmuziek wordt van tevoren toegestuurd. Op zondag 16 juni van 11:30 tot 13:00 uur is er een gezamenlijke repetitie met Tango Orkest Amsterdam West bij Meneer de Wit (in West).

Tijdens de optredens zal er een presentatie zijn van de dansers van tangodansschool Tango Talks.

Laat je inspireren door de muziek in de playlist.

Om mee te doen aan dit unieke project betaal je € 80,-

Voor meer informatie of inschrijven kun je contact opnemen via onderstaande knop. Bekijk ook eens de video’s om een idee te krijgen van het orkest.

informatie

In de avond staat er een optreden gepland met de Neo Tango Muziekpakhuis Band, samengesteld uit docenten van het Muziekpakhuis.

Kay Sleking – Bandoneon, gitaar en orkestleider, Renate Jörg – Accordeon, Mara Tieles – viool, Tjakina Oosting – Cello, Michel Duijves – Klarinet, Sjoert – Fagot, Marc Winder – Alt/sopraan sax, Iman Spaargaren – Tenorsax/klarinet, Rutger – Baritonsax, Raya Hadzhieva – Trompet en beats, Daniel Follmann – Trombone,, Thijmen Schoute – Piano en keyboard, Pedro Ivo Ferreira – Bas, Marcos Baggiani – Drums, Jochen Hachgenei – Percussie, Charllotte & Talitha van der Spek – Zang