Orkesten

h3

AMSTERDAM

Om de week

Kay’s Tango Orkest, de Big Band van de Tango, vertolkt met verve het prachtige repertoire van de grote orkesten uit de Gouden tijd van de Tango, en brengt tevens nieuwe composities ten gehore. Ze repeteren tweewekelijks in Amsterdam en treden regelmatig op.

Meer informatie
h3

ANTWERPEN

ELKE MAAND

In Antwerpen vinden maandelijkse Tango Orkest Sessies plaats die toegankelijk zijn voor ervaren amateurmusici en professionele musici. Deze sessies worden afgesloten met  optreden onder de naam Tango Orkest Antwerpen, waar zowel dansers als luisteraars van kunnen genieten.

Meer informatie
h3

TERSCHELLING

27 - 31 OKTOBER

Tango op het Wad, Tango Orkest Sessies op een van de prachtige eilanden van het Waddengebied. Muziek, zee, strand en duinen, het kan bijna niet beter! De eerste sessie in februari met een voltallig orkest was een groot succes en werd afgesloten met een concert. Lees verder en bekijk de foto’s via de onderstaande knop.

Meer informatie
h3

Frankrijk

26 JULI - 30 JULI

Als je verdieping wilt combineren met een bourgondische vakantie, dan zijn de tangoweken in Preau perfect voor jou. Een hele week lang intensief samenspelen op een inspirerende locatie, genieten van heerlijk eten en gezelligheid, dat zijn de kernwoorden van deze weken.

Meer informatie