Orkest Project Muziekpakhuis

Op 22 juni neemt Tango Orkest NL deel aan het Festival Walk in the Park, in het Westerpark, een jaarlijks evenement georganiseerd door het Muziekpakhuis. Wil je meedoen? We zijn op zoek naar (redelijk) gevorderde musici. De instrumenten die mee kunnen doen zijn strijkers, houtblazers (klarinet, hobo, fluit, fagot), dwarsfluit, accordeons, piano, gitaren en contrabas.

Informatie

Gitaar & Bandoneon

Als je wilt ervaren hoe het is om deel uit te maken van een bandoneon ensemble of een gitaarensemble, schrijf je dan in voor de sessies op 3 en 31 mei in Amsterdam, of op 18 mei in Antwerpen. Het is een unieke gelegenheid om samen de tango-stijl te verkennen.

Informatie

Spoken word & Tango

Betreed een wereld waar taal en muziek samensmelten in een verrassende fusie van spoken word en tango. Een project waarbij getalenteerde amateurmusici en gepassioneerde woordkunstenaars samenkomen om samen iets magisch te creëren.De melancholische klanken van de tango lenen zich perfect voor de diepgaande expressie van poetry & spoken word. Het zullen niet alleen repetities zijn, maar echte creatieve sessies waarin we ideeën uitwisselen en toewerken naar een onvergetelijke performance.

Informatie

Masterclass & Ensemble coaching

Deze masterclass is bedoeld voor ensembles, orkesten en conservatoriumstudenten die kennis willen maken met of zich willen verdiepen in de Argentijnse tango.

Wil je een afspraak maken voor begeleiding van jouw ensemble of orkest, neem dan contact op.

Informatie

Workshop inspirerend leiderschap

Leer van een orkestleider
Doelgroep: Managers en leidinggevenden.

Ben je op zoek naar een verfrissende kijk op leiderschap? Maak kennis met Kay Sleking, een veelzijdige musicus en beeldend kunstenaar, en ontdek hoe zijn ervaring als orkestleider de sleutel kan zijn tot jouw leiderschapsontwikkeling.

Als ervaren musicus begrijpt Kay Sleking als geen ander dat leiderschap meer is dan alleen het volgen van een partituur. Het vereist een diepgaand begrip van mensen, een heldere visie en de vaardigheid om talent te herkennen en te benutten.

Informatie