Inspirerend Leiderschap: Leer van een orkestleider

Doelgroep: Managers en leidinggevenden uit diverse sectoren.

Ben je op zoek naar een verfrissende kijk op leiderschap? Maak kennis met Kay Sleking, een veelzijdige musicus en beeldend kunstenaar, en ontdek hoe zijn ervaring als orkestleider de sleutel kan zijn tot jouw leiderschapsontwikkeling.

Als ervaren musicus begrijpt Kay Sleking als geen ander dat leiderschap meer is dan alleen het volgen van een partituur. Het vereist een diepgaand begrip van mensen, een heldere visie en de vaardigheid om talent te herkennen en te benutten.

In deze boeiende workshop deelt Kay zijn inzichten over het aanvoeren van een orkest en hoe deze principes naadloos kunnen worden toegepast in elke leiderschapscontext. Ontdek hoe je een team kunt motiveren, hoe je individuele talenten kunt koesteren en hoe je een omgeving van samenwerking en groei kunt creëren.

Vragen over hoe je jouw team naar nieuwe hoogten kunt leiden? Kay Sleking brengt verbinding en talentontwikkeling samen in een inspirerende sessie die jouw leiderschapsvaardigheden zal transformeren.

Neem contact op en ontdek hoe de kunst van orkestleiderschap een verschil kan maken voor jouw bedrijf.

Aantal deelnemers: 4 – 10
Datum: 15 juni 2024
Tijd: 11:00 – 16:00 uur
Locatie: Theater Vrijburcht, Amsterdam

Informatie

“Als musicus, beeldend kunstenaar, docent en entrepreneur is inspireren mijn grote drijfkracht, wat heeft geleid naar (inter)nationale podia en het lesgeven aan zowel conservatoria, community music projecten, voortgezet onderwijs en in de culturele adviessector.

Overal waar ik kom zorg ik voor beweging, zet zaken in een ander perspectief door out-of-the-box denken. Ik breng creativiteit, waar ik ook de werkvloer op stap, vanuit inspireren en verbinden”. Kay Sleking

Wil je meer over mij weten, ga dan naar www.kaysleking.com.